Toimiva identiteetin- ja pääsynhallinta oppilaitoksille webinaari

TOIMIVA IDENTITEETIN JA PÄÄSYNHALLINTA OPPILAITOKSILLE WEBINAARI

Aika: Perjantai 29.10.2021 klo. 10.00-11.00

Identiteetin- ja pääsynhallinta (IAM), muodostaa elintärkeän perustan, kun oppilaitoksissa kehitetään uusia digitaalisia palveluja, parannetaan käyttäjäkokemusta sekä tietoturvaa.

 

Pulsen Integration on toteuttanut lukuisia Microsoft pohjaisia IAM-toteutuksia suomalaisille oppilaitoksille. 

 

Microsoft on julkaissut lähivuosina paljon erinomaisia ja nopeasti käyttöönotettavia identiteetin- ja pääsynhallinnan (IAM)-palveluja Azure AD:hen. Nämä palvelut auttavat turvaamaan ja sujuvoittamaan esimerkiksi oppimisympäristöjen, sähköpostin ja oppilaitoksen hallinnon palveluiden käyttöä. Kokosimme Microsoft parhaat IAM-palvelut yhteen ja nimesimme kokonaisuuden Smart Identity Serviceksi.  

 

Palveluiden käyttöönotto on entistä helpompaa ja edullisempaa, kun voimme hyödyntää organisaatioilla jo olemassa olevia Microsoft käyttöoikeuksia, kuten Microsoft 365, Azure ja Enterprise Mobility + Security.

 

Tervetuloa Pulsenin ja Microsoftin yhteis webinaariin kuulemaan miten voit kehittää oppilaitoksen olemassa olevan identiteetinhallinnan ratkaisun ominaisuuksia lisäämällä pääsynhallinnan kyvykkyyttä Azure AD:n avulla. Kerromme webinaarissa miten käyttöönotat identiteetin- ja pääsynhallinnan ratkaisut helposti ja nopeasti.

 

Tilaisuuden puhujat:

  • Tervetuloa ja puhujien esittelyt
  • Johdatus päivän aiheeseen, Timo Hänninen, ratkaisuasiantuntija, Microsoft
  • Pulsen oppilaitos toteutusten esittely, Tiina Hentunen-Vanninen, Pulsen 
  • Smart Identity service-ratkaisun esittely, Ilkka Nissinen, IAM-arkkitehti, Pulsen
  • Microsoft IAM-palvelut tehokäyttöön-konseptin esittely, Joonas Jokinen, Digital identity and access management architect, Pulsen

 

Ilmoittaudu täällä: https://www.pulsen.fi/oppilaitoswebinaari 

 

Huom: Kun osallistut tähän Teams tapahtumaan, nimesi, sähköpostiosoitteesi ja/tai puhelinnumerosi voivat näkyä muille istunnon osallistujille.

 

Tervetuloa!