TULE MEILLE TÖIHIN

 

TULE MEILLE TÖIHIN

Pulsen etsii jatkuvasti motivoituneita osaajia joukkoonsa. Arvostamme kokemusta, mutta tulemme rekrytoimaan myös työuraansa aloittelevia uusia lahjakkuuksia.

IAM–asiantuntijamme etsivät uusia työkavereita!

 

Pulsen Integration Oy etsii IAM-asiantuntijoita työskentelemään identiteetin- ja pääsynhallinnan projektien parissa Suomessa. Jos kiinnostuit, niin ilmoita itsestäsi jo tänään!

 

Tarjoamme innostavan työpaikan, kilpailukykyisen palkan, laajat työsuhde-edut (lounaskortti, liikunta- ja kulttuurikortti, laaja työterveys mukaan lukien hammashoito) sekä mahdollisuuden oman ammattitaidon kehittämiseen.

 

Työssä saat käyttöösi alan parhaat työvälineet sekä lahjakkaat ja motivoituneet työkaverit. Asenne ratkaisee; uskomme jatkuvaan oppimiseen sekä vapauteen ja vastuuseen.

 

Työtä voit tehdä konttorilla tai kotona, miten sinulle parhaiten sopii. Konttorimme sijaitsee mukavassa Workery West-tilassa Helsingin Triplassa.

 

Työnkuva:

 

Tehtävässä tulet osallistumaan identiteetin- ja pääsynhallinnan asiakasprojekteihin muiden asiantuntijoidemme kanssa. Tehtävä tarjoaa sinulle erinomaisen mahdollisuuden päästä kehittymään. 

 

Pulsenin työntekijänä tarjoamme mahdollisuuden:

 

  • antaa vahva työpanoksesi asiakkaillemme. 
  • työskennellä alan parhaiden osaajien kanssa vahvassa organisaatiossa (Pulsenilla työskentele Suomessa ja Ruotsissa noin 20 identiteetin- ja pääsynhallinnan osaajaa)
  • tehdä töitä siellä missä työnteko on milloinkin järkevää eli kotona, asiakkailla tai konttorilla
  • saada haasteita ja mahdollisuuden oppia jatkuvasti uutta
  • työskentelet pitkäjänteistä liiketoimintaa harjoittavassa Pohjoismaisessa yrityksessä

Kiinnostuitko?

 

Jos sinulla on kysyttävää tehtävästä tai haluat alkuun vaikka Teams tapaamisen, ota yhteyttä Tiina Hentunen-Vanniseen p. 050 517 5778, email: tiina.hentunen@pulsen.fi

 

Pulsen lyhyesti:

Pulsen Integration Oy on osa ruotsalaista Pulsen konsernia. Olemme erikoistuneet identiteetin- ja pääsynhallinnan ratkaisuihin ja palveluihin. Tuomme asiakkaillemme palveluja ja ratkaisuja, joiden käyttöönotto tuo välittömiä liiketoimintahyötyjä. Pulsenin brändi ei ole rakentunut itsestään, vaan me työntekijät luomme sitä joka päivä.  Henkilökunta on ehdottomasti tärkein voimavaramme, ja olemme vahvimmillamme auttaessamme toinen toisiamme. Silloin työ on myös kaikista hauskinta.

 

Voit myös kertoa itsestäsi ja ladata CV:n.