SMART IDENTITY PORTAL
SMART IDENTITY PORTAL

LIIKETOIMINTALÄHTÖINEN IDENTITEETIN- JA PÄÄSYNHALLINTA MICROSOFTIN PARHAITA PALVELUITA HYÖDYNTÄEN

Microsoft on julkaissut lähivuosina paljon erinomaisia ja nopeasti käyttöönotettavia identiteetin- ja pääsynhallinnan palveluja. Kokosimme nyt näitä parhaita palveluita yhteen ja nimesimme kokonaisuuden Smart Identity Serviceksi. Nyt identiteetin- ja pääsynhallinnan käyttöönotto on entistä helpompaa ja edullisempaa.

Myös tulevaisuuden kehitystyö on helppoa, koska palvelussa hyödynnetään Azure AD:n nykyisiä ja tulevia IAM -palveluja. Mikä parasta, voit hyödyntää monissa toiminnallisuuksissa olemassa olevia Microsoft käyttöoikeuksia, joten turhat lisenssi- ja käyttöoikeusmaksut vähenevät tai jäävät jopa kokonaan pois.

 

Itsepalveluportaali (Sharepoint) on mahdollista upottaa osaksi Teamsiä, joten käyttäjä ei tarvitse erillisiä portaaleja käyttöoikeuksia hallitessa, oikeuksia anoessa tai raportteja ajaessa.

 

Smart Identity Servicen avulla voit automatisoida erilaisten käyttäjäryhmien käyttöoikeushallinnan nopeasti ja kustannustehokkasti. Tyypillisimmät käyttötapaukset ovat portaalissa oletuksena eli esimerkiksi työsuhteen aikaisten käyttöoikeuksien elinkaarenhallinta yleisimpiin palveluihin kuten AD ja M365, erilaisten jakelu- ja verkkoryhmien hallinta sekä käyttäjien mahdollisuus hallita itsepalveluna omia tietojaan. Lähdejärjestelmänä voi olla esimerkiksi yrityksen HR-järjestelmä, opiskelijatietojärjestelmä tai vaikka yrityksen CRM-järjestelmä ulkoisten käyttäjien hallintaan. 

 

Palvelun avulla voit toteuttaa helposti erilaisia työnkulkuja, kuten uuden roolin tilaaminen. Työnkulkujen toteutus on helppoa ja nopeaa modernien työkulkutyökalujen  ansiosta (Microsoft Power Automate).

 

Myös ulkopuolisten käyttäjien ja admin-käyttäjien hallinta helpottuu, kun heidät saadaan yhden hallinnan piiriin.

 

Smart Identity Service tuo helpotusta käyttöoikeushallinnan auditointiin; voit ajaa raportit koko organisaatio- tai osasto-tasolla (Microsoft Power BI). Palvelu tuo helpotusta myös lisenssiomaisuudenhallintaan, kun käyttöoikeudet poistuvat automaattisesti eri järjestelmistä, näin myös turhat lisenssit saadaan hallintaan.

 

Kiinnostuitko? Varaa aika alla olevasta kalenterista tai tästä linkistä: https://outlook.office365.com/owa/calendar/PulsenIntegrationOy2@pulsen.se/bookings/