Identiteetin-ja pääsynhallinta

identiteetin- ja pääsynhallinta

Pääsy tarvittaviin resursseihin puuttuu usein manuaalisten ja aikaa vievien prosessien takia. Salasanoihin liittyviä tehtäviä on vaikka muille jakaa ja käyttäjätilejä ilmestyy entistä enemmän, vaikka työntekijät ovat lähteneet yrityksestä. Kuulostaako tutulta? Et ole yksin ongelman kanssa. Kun työntekijöiden ja ulkopuolisten kumppanien digitaaliset identiteettit ja käyttöoikeuksien hallinta on hajautettu eri järjestelmiin, tehokasta ja innovatiivista liiketoimintaa on vaikea ylläpitää manuaalissesti niin, että henkilötietojen käsittely on asianmukaista.

 

Erikoisosaamistamme ovat modernit identiteetin- ja pääsynhallinnan ratkaisut. Asiantuntijamme auttavat sinua oikean kokonaisuuden määrittelyssä ja palvelun käyttöönotossa. Ratkaisualueita ovat automaattinen käyttöoikeuksien hallinta, tietoturva ja vaatimustenmukaisuus sekä IT-operaatioiden hallinta.

 

Olemme tuotteistaneet nopeasti käyttöönotettavan ja kustannustehokkaan tavan hallita niin sisäisten kuin ulkoisten käyttäjien käyttöoikeus- ja pääsynhallintaa. Vuokratyövoiman ja erilaisten ulkopuolisten resurssien käyttö lisääntyy. Myös näille käyttäjille pitää pystyä tarjoamaan nopea ja tietoturvallinen pääsy tarvittaviin resursseihin ja palveluihin. Automatisoidun käyttö- ja pääsyoikeushallinnan sekä itsepalveluprosessien avulla voit tarjota täysin uuden tavan tehostaa ja parantaa yrityksen liiketoimintaa. Myös loppukäyttäjien työtyytyväisyys lisääntyy, kun töitä voidaan tarvittaessa tehdä oikeasti ajasta ja paikasta riippumatta.

 

Miten lähteä liikkeelle?

Identiteetin- ja pääsynhallintaan liittyvät tarpeet liittyvät usein asiakkaan liiketoiminnan kehittämiseen. Miten tarjota liiketoiminnalle uusia tapoja käyttöönottaa erilaisia pilvipalveluja ja miten vastata vaikka digitalisoitumisen haasteisiin? Miten voimme tarjota palveluja erilaisille sidosryhmille kuten kumppanit ja asiakkaat? Miten meidän yrityksessämme tai organisaatiossamme voisi määritellä erilaisia liiketoimintaa hyödyttäviä käyttäjärooleja?