Identiteetin-ja pääsynhallinta

Identiteetin- ja pääsynhallinnan-palveluiden tärkeys kasvaa digitalisoituvassa maailmassa

 

Identiteetin- ja pääsynhallinta, eli IAM, muodostaa elintärkeän perustan, kun yrityksissä ja organisaatioissa kehitetään uusia digitaalisia palveluja ja parannetaan käyttäjäkokemusta sekä tietoturvaa. Yhteistyötä tehdään ja palveluja tuotetaan yhä ketjuuntuneemmassa maailmassa.

 

Pilvipalvelujen käytön lisääntyessä ja työntekotapojen muuttuessa yrityksissä pitää varmistaa organisaation sisäisille ja ulkoisille käyttäjille mahdollisuus päästä ajasta, paikasta, laitteesta ja verkosta riippumatta käsiksi heidän tarvitsemiinsa tietojärjestelmiin ja sovelluksiin. Tunnusten ja käyttöoikeuksien on oltava jatkuvasti ajan tasalla. Ne on poistettava automaattisesti käytöstä työsuhteiden päättyessä ja työtehtävien päivittyessä, eli roolien, muuttuessa.

 

Olemme havainneet, että identiteetin- ja pääsynhallintaan liittyvät tarpeet nousevat usein esille hyvinkin lyhyillä varoitusajoilla. Akuutti tilanne voi syntyä yrityksen tehdessä liiketoiminnan uudelleenjärjestelyjä, kuten yrityskauppoja tai yrityksen lanseeratessa uusia palveluja.

 

Erikoisosaamistamme ovat modernit identiteetin- ja pääsynhallinnan ratkaisut. Asiantuntijamme auttavat sinua oikean kokonaisuuden määrittelyssä ja palvelun käyttöönotossa. Ratkaisualueita ovat automaattinen käyttöoikeuksien hallinta, tietoturva ja vaatimustenmukaisuus sekä IT-operaatioiden hallinta.

 

Työpajoilla ketterästi liikkeelle

Työpajoissamme tuomme pöytään uudenlaista ajattelua. Kustannustehokkaiden ja nopeasti käyttöönotettavien IAM-palvelujen lisäksi toteutamme myös ’järeämpiä’ IAM-palveluita täyttämään tiukimmatkin vaatimukset.

 

Identiteetin- ja pääsynhallinnan tehokäyttö Microsoftin palveluilla -työpaja

 

Identiteetin- ja pääsynhallinnan tehokäyttö Microsoftin palveluilla -työpajassa teemme yhdessä asiakkaan kanssa tiekartan, miten Microsoft Identiteetin- ja pääsynhallinnan-palvelut otetaan käyttöön ja miten ne saadaan tietoturvan lisäksi sujuvoittamaan liiketoiminnan muuttuvia tarpeita.

 

Työpajassa käsitellään miten Microsoft palveluiden kuten Azure AD:n avulla voidaan lisätä tietoturvaa ja määräystenmukaisuutta sekä automatisoida erilaisia liiketoimintaprosesseja, kuten käyttö- ja pääsyoikeuksien hallinta niin sisäisille kuin ulkoisille käyttäjille.

 

Yrityksillä on usein jo olemassa olevia Microsoft sopimuksia, kuten Microsoft 365, Azure ja Enterprise Mobility + Security. Kyseiset käyttöoikeuspaketit sisältävät useimmat yritysten ja organisaatioiden  tarvitsemat tietoturvaominaisuudet, joten työpajassa käydään läpi nämä palvelut ja tehdään suunnitelma tarvittavien ominaisuuksien käyttöönotosta.

 

Pitkä kokemuksemme identiteetin- ja pääsynhallinnan osa-alueella varmistaa, että keskitymme pelkkien teknisten ominaisuuksien lisäksi myös erityisesti liiketoiminnan tarpeisiin.

 

 

Varaa aika tunnin maksuttomaan tapaamiseen alla näkyvästä kalenterista tai täältä:

https://outlook.office365.com/owa/calendar/PulsenIntegrationOy@pulsen.se/bookings/