Flicka som cyklar

Erikoisosaamistamme ovat modernit identiteetin- ja pääsynhallinnan ratkaisut. Asiantuntijamme auttavat sinua oikean kokonaisuuden määrittelyssä ja palvelun käyttöönotossa. Ratkaisualueita ovat automaattinen käyttöoikeuksien hallinta, tietoturva ja vaatimustenmukaisuus sekä IT-operaatioiden hallinta.

Olemme tuotteistaneet nopeasti käyttöönotettavan ja kustannustehokkaan tavan hallita niin sisäisten kuin ulkoisten käyttäjien käyttöoikeus- ja pääsynhallintaa. Vuokratyövoiman ja erilaisten ulkopuolisten resurssien käyttö lisääntyy. Myös näille käyttäjille pitää pystyä tarjoamaan nopea ja tietoturvallinen pääsy tarvittaviin resursseihin ja palveluihin. Automatisoidun käyttö- ja pääsyoikeushallinnan sekä itsepalveluprosessien avulla voit tarjota täysin uuden tavan tehostaa ja parantaa yrityksen liiketoimintaa. Myös loppukäyttäjien työtyytyväisyys lisääntyy, kun töitä voidaan tarvittaessa tehdä oikeasti ajasta ja paikasta riippumatta.

Miten lähteä liikkeelle?

Identiteetin- ja pääsynhallintaan liittyvät tarpeet liittyvät usein asiakkaan liiketoiminnan kehittämiseen. Miten tarjota liiketoiminnalle uusia tapoja käyttöönottaa erilaisia pilvipalveluja ja miten vastata vaikka digitalisoitumisen haasteisiin? Miten voimme tarjota palveluja erilaisille sidosryhmille kuten kumppanit ja asiakkaat? Miten meidän yrityksessämme tai organisaatiossamme voisi määritellä erilaisia liiketoimintaa hyödyttäviä käyttäjärooleja?

Mitä käyttötapauksia juuri meidän yrityksemme tapauksessa pitäisi huomioida? Voisimmeko tarjota osan palveluista, kuten resurssien anominen ja salasanojen uusinta, itsepalveluna? Päivän kestävässä workshopissa saamme koostettua juuri teidän yrityksellenne ja organisaatiolle sopivan lähestymistavan pilviaikakauden käyttöoikeus- ja pääsynhallinnan palveluiden käyttöönottoon ja kehittämiseen.

LUE LISÄÄ


kontaktbild

Yhteyshenkilö

Sami Huurtola

Lead Architect Pulsen Integration Oy


kontaktbild

Yhteyshenkilö

Tiina Hentunen

Business Manager, Pulsen Integration Oy